Langweekend i Barcelona

Barcelona er trendbyen framfor noen og her får du servert det siste innen mote, design og arkitektur. Utvalget innen mat og drikke er rikt og byen er kanskje mest kjent for sine mange fiskeresturanter.

Dersom du er på weekendtur må du prioritere og anbefalte severdigheter å få med seg er Miro-museet, katedralen La Sagrada Familia og Museu Picasso, som altså har en stor Picassosamling.

Verdens beste reisemål i kategorien uteliv
Reisemagasinet Vagabond har kåret Barcelona til verdens beste reisemål i kategorien "uteliv". Les artikkelen "natten tilhører Barcelona"

En rekke nettbaserte reisebyråer setter isammen Barcelonaweekend. Pakker med hotell og fly og gjerne billetter til en fotballkamp. Prisene varierer fra uke til uke så det lønner seg å sjekke iallefall 2-3 og sammenligne slik at du vet at du gjør ett godt kjøp på din weekendreise. Her er 3 som du kan sjekke: Expedia (bra), Travellink (anbefales ) og Travelstart.

Du kan selvfølgelig også "mixe" din egen Barcelonatur med fly og hotell.

Norwegian fra Rygge og SAS fra Oslo. Sjekk Norwegian og SAS sine priser hos Travellink)

Hotell til din helgetur kan du selvfølgelig bestille når du kommer fram, men vil du gjøre det hjemmefra, så er disse to gode. Expedia eller Hotell.no*Storbyguide

*Eksotiske reisemål

*Nye sider

*Hotelleiere

  • Ta kontakt med arve@skudenes.com for spørsmål om linker og annonsering på byreise.no

*Linker

byreise.no annonsepolitikk