Weekendtur Barcelona

Barcelona er trendbyen framfor noen og her får du servert det siste innen mote, design og arkitektur. Utvalget innen mat og drikke er rikt og byen er kanskje mest kjent for sine mange fiskeresturanter.

Dersom du er på weekendtur en langhelg må du prioritere og anbefalte severdigheter å få med seg er Miro-museet, katedralen La Sagrada Familia og Museu Picasso, som altså har en stor Picassosamling.

Lonely Planet sin guide “Lommekjent Barcelona” ligger gratis tilgjengelig på google books (i norsk versjon) her kan du sjekke flere forslag for en langweekend

En rekke nettbaserte reisebyråer setter i sammen helgetur til Barcelona. Pakker med hotell og fly og gjerne billetter til en fotballkamp. Prisene varierer fra uke til uke så det lønner seg å sjekke iallefall 2-3 og sammenligne slik at du vet at du gjør ett godt kjøp på din weekendreise.

Her er 3 som du kan sjekke: Expedia (bra), Travellink og Hotels.

Du kan selvfølgelig også “mixe” din egen storbyweekend med fly og hotell, evnt. leilighet. Leilighet “lønner” seg først og fremst om dere er 3 eller flere, i og med at du får ganske så billige dobbeltrom på hotell. Leiligheter med soveplass for inntil fire personer får du for nedi 1500,- for tre netter, avhengig av sesong. Sjekk utvalget av leiligheter her (sjekk området “Catalonia”)

For fly, sjekk Travellink eller Expedia sine priser

Hotell til din weekendtur kan du selvfølgelig bestille når du kommer fram, men vil du gjøre det hjemmefra, så er disse to gode. Expedia eller Hotels