Feriehus Ebeltoft

Ferieleilighet på Ebeltoft Strand
I Ebeltoft Strandpark ligger denne flotte, nye (2004) leiligheten med sengeplass til 6 personer. Leiligheten har boblebad og badstue og terrassen er møblert.
Mer info/lei ferieleilighet

Feriehus Egsmark Strand
På Egsmark strand som ligger omtrent 4 km fra Ebeltoft sentrum finner du dette feriehuset med 6 soveplasser. I huset finner du svømmebasseng med motstrømsanlegg, boblebad og badstue. Det er gang og sykkesti langs sjøen til Ebeltoft.
Mer info/lei feriehus Egsmark Strand

Leilighet Ebeltoft
Leilighet med tilgang til badebasseng. Gjennom store panoramvinduer er det flott utsikt til Ebeltoft Vig. Blant fastilitetene er spabad og badstue.
Mer info/lei leilighet Ebeltoft

Hytte Ebeltoft
En kosellig liten hytte på 50 kvadratmeter som er bygget 71 og modernisert i 03. Overnatting for 4 personer fordelt på 2 soverom. . Avstanden til havet er 800 meter.
Mer info/lei hytte Ebeltoft

Sommerhus Ebeltoft
Sommerhus på 63 kvadratmeter som har to soverom hvor totalt 6 personer kan overnatte. Huset er nesten nytt (2003) og har en stor terrasse og velutstyrt kjøkken
Mer info/lei sommerhus Ebeltoft

Ebeltoft sommerhus
Trehus bygget i 85 som er pusset opp i 07. Det er 82 kvadratmeter stort og har sengeplass til 8 personer fordelt på 3 soverom.
Mer info/lei sommerhus

Flere hus/hytter i Ebeltoft

Reise til Ebeltoft

Med bil eller buss:
Ferje fra Oslo til Fredrikshavn og bil eller buss til Ebeltoft.

Reise med fly på Danmarksferie:
Fly til Billund eller Ålborg fra Oslo. Det er 13-14 mil til Ebeltoft fra begge flyplassene. Om det flys til Københav til din lokale flyplass er også det en mulighet. Det går bla.a ferje fra Sjælands Odde (vest for København) til Ebeltoft
Bestill flybilletter

Ebeltoft ligger helt ute ved østkysten mellom Århus og Randers. Ca en times kjøretid fra begge byene.