Reise til Budapest

Fly til Budapest

Reisen

Norwegian flyr til Budapest fra Rygge og Oslo. Billige billetter får du hos Travellink

Sjekk ellers Expedia pakketurer hotell/fly til Budapest

Overnatting på hotell bestiller du på denne hotellsiden

Aktiviteter

Innlandscruise med Budapest som utgangspunkt

Budapest

Fra Budapest har du muligheten til å hive deg å en cruisebåt, både "oppover" Donau til Bratislava og Wien og nedover, eller bare en kveldstur, BUDAPEST BY NIGHT, hvor en bedre middag og underholdning er inkludert. Eller du kan ta en rask tur med hydrofoil til Wien, det tar bare rundt 6 timer og koster rundt 800,- tur/retur, eller du kan stoppe i Bratislava, ta inn på hotell, og reise til Wien neste dag, eller reise tur retur Bratislava-Budapest, det blir opp til deg. Se her for mer mer informasjon om turer på Donau. Noen av prisene er oppgitt i forint (se vekslingskurser).

Arkitekturen
Ta deg tid til å studere byens akritektur. Markedet er da ett fint utgangspunkt, så får du med deg matkultur og en spennende shoppingopplevelse samtidig.

Spa/velvære
Szechenyi er ett av europas største spa/badeanlegg med 15 bassenger totalt, som er oppvarmet av naturlige varme kilder. De har gjørmebad og svovelbad og du får rimelig massaje, eller bare slapp av i ett av de "vanlige" bassengene som holder 38 grader, også om vinteren. Det ligger også ett kunstmuseum i parken, og fornøyelsespark og zoologisk hage like ved.

Reiselitteratur

Fly til Budapest

Insight guide to Budapest

Rikt illustrerte bøker med mye bakgrunnstoff. Insight går nøye til verks både når det gjelder historie, kultur og bakgrunn, før de tar for seg de forskjellige delene av området tittelen dekker, en etter en. Serien er kjent for sine fantastiske fotografier og er derfor svært populære "før-reisen-bøker" - til planlegging og dagdrømming. Bøkene er dessuten egnet for den som ikke behøver bekymre seg stort over bosted og transport under reisen, men kan konsentrere seg om å lese bakgrunnstoff. Utfyllende sammen med for eksempel Lonely Planet. Populære gaver!

Bøker om Budapest

Time Out Budapest

Fra utgiverne av det kjente Londonbaserte ukesmagasinet «Time Out» kommer disse glimrende storbyguidene. Logisk oppbygget, med en passelig mengde bilder, faktabokser og utfyllende lister over alt fra museer til nattklubber. Guidene skrives gjerne av mennesker som faktisk bor på stedet over lengre tid, og kan dermed gi tips som de vanlige guidebøkene mangler. Egne seksjoner for ekskursjoner, barn, musikk mm. Gode kart bakerst. Anbefales på det varmeste!

Vinterklær

Vinterdress Didriksons Reima
Dunjakke dame, herre, barn
Kåpe
Fleecejakker
Plus size jakker


*Storbyguide

*Eksotiske reisemål

*Nye sider

*Hotelleiere

  • Ta kontakt med arve@skudenes.com for spørsmål om linker og annonsering på byreise.no

*Linker

byreise.no annonsepolitikk