Reise til London

London

Norwegian og SAS flyr direkte fra Oslo, Stavanger og Bergen. Kjøp billetter hos Travellink så får du også sammenlignet prisene mellom SAS og Norwegian. Norwegian flyr også fra Rygge, Trondheim og Tromsø. (Bestill billetter)

Hotell og overnatting

Det finnes et flust av billige overnattingsmuligheter i London. For å finne det hotellet som passer deg best til en pris du har råd til, kan du bruke Hotels sin hotellsøk-funksjon.

Attraksjoner og aktiviteter

Det er umulig å kjede seg i London. Liker du shopping, har du Oxford Street, Regent Street, Leicester Square, Harrods og The Bluewater Center. Liker du museum, teater og musikaler er det få byer som har et så stort og rikt utvalg som London.

Gordon Ramsay RestaurantGod mat og drikke skal du ikke lete lenge etter. I følge det anerkjente bransjebladet Restaurant Magazine ligger hele 14 av verdens 50 beste restauranter i London. En komplett liste finner du på Dagbladet.no.

Og det kryr av kjente turistattraksjoner i London. SAS Braathens har listet opp de 10 største:

10 mest populære turistattraksjoner i London

 1. St. Paul’s Cathedral
 2. Hampton Court
 3. Gardens vaktskifte ved Buckingham Palace
 4. British Museum (verdens eldste museum)
 5. National Gallery
 6. Westminister Abbey
 7. Madame Tussaud’s
 8. Houses of Parliament
 9. Tower of London
 10. Victoria and Albert Museum

Shopping

Prøv King`s Road som strekker seg fra Buckingham Palace til Chelsea stadion. Rococo Chocolates er en spesialbutikk for sjokolade hvor du får teste godsakene før du handler. Alfies er en annen godbit, det er ett av de eldste antikvitetsmarkedene i byen, og har bla.a. ett fantastisk utvalg i klær og tilbehør, lamper og møbler

Fotball

Hva er vel en tur til London uten en fotballkamp på agendaen? Storlag som Tottenham, Arsenal, West Ham, Chelsea, Charlton og Fulham har sine hjemmebaner midt i London. Billetter til Tottenham, Arsenal og Chelseas hjemmekamper kan være uhyre vanskelige å få tak i, men det er verdt et forsøk eller fire. Ring billettkontoret i god tid, og ring flere ganger. Folk avbestiller billetter hele tiden, og det er disse du kan være så heldige å få fatt i.

Reiselitteratur

Time Out guide: London for Londoners

Reiselitteratur London

Fra utgiverne av det kjente Londonbaserte ukesmagasinet «Time Out» kommer disse glimrende storbyguidene. Logisk oppbygget, med en passelig mengde bilder, faktabokser og utfyllende lister over alt fra museer til nattklubber. Guidene skrives gjerne av mennesker som faktisk bor på stedet over lengre tid, og kan dermed gi tips som de vanlige guidebøkene mangler. Egne seksjoner for ekskursjoner, barn, musikk mm. Gode kart bakerst. Anbefales på det varmeste!

Gyldendals reiseguide til London

Gyldendals reiseguide til London

Mye form og enda mere innhold! Dette er en av de mest suksessfylte guidebok-seriene det siste tiåret. Over 30 titler inngår i Gyldendals reisehåndbokserie, som er Dorling Kindersleys Eyewitness guidebøker i norsk oversettelse. Bøkene legger sterk vekt på det visuelle, og inneholder rikelig med tegninger, bilder og kortere tekster, hvilket gjør at de fungerer utmerket for den som ønsker mye, men samtidig lett tilgjengelig informasjon. Bøkene er fine å planlegge reisen etter, nyttige underveis på turen og flotte å beholde som en souvernir i etterkant.

Vinterklær

Vinterdress Didriksons Reima
Dunjakke dame, herre, barn
Kåpe
Fleecejakker
Plus size jakker


*Storbyguide

*Eksotiske reisemål

*Nye sider

*Hotelleiere

 • Ta kontakt med arve@skudenes.com for spørsmål om linker og annonsering på byreise.no

*Linker

byreise.no annonsepolitikk