"Husmorferie" i Riga

Riga Stadig flere damer drar på jentetur til Riga. Byen er lett "tilgjengelig". Se Travellink for flypriser. De forhandler billetter for både Norwegian og Airbaltic, så det blir enkelt å sammenligne priser og evt. kombinere de to selskapene.

Spaopphold

Riga har lang tradisjon innenfor spa, massaje, ansiktsbehandling, manikyr o.s.v. og du finner flere egne spahoteller som Hotel Jurmala Spa som til og med har egen norsk nettside. Eller bo på det norskeide hotellet Riga, Clarion Collection Hotel Valdemars som ligger sentralt i en nyrenovert, nesten 110 år gammel bygning. Se også hotels for flere hoteller.

Handle

"Alt" er billiger i Latvia enn i Norge. Spritkvoten din bruker du på det lokale urtebrennevinet Rigabalsam, på en kartong sigaretter sparer du 600,- . Rav er kjent som latvisk gull, og her er det stort utvalg. Linduker kan du spare mye på. Briller, inkl. innfatning og time hos optiker som kanskje koster 2500,- i Norge får du for under 1000,- lappen, å spise ute er billig, og ikke minst er tilbudet innefor klassik kultur (opera, ballet, konserter o.s.v.), strålende, og billig du får gode plasser for rundt en 50 lapp.
Gidder du å bære, kan du også spare opptil 500,- på kjøttkvoten (indrefileet)

Vinterklær

Vinterdress Didriksons Reima
Dunjakke dame, herre, barn
Kåpe
Fleecejakker
Plus size jakker


*Storbyguide

*Eksotiske reisemål

*Nye sider

*Hotelleiere

  • Ta kontakt med arve@skudenes.com for spørsmål om linker og annonsering på byreise.no

*Linker

byreise.no annonsepolitikk