Reise til Kapp verde

Reisen
Expedia flygninger fra Gardermoen til Kapp Verdeøyene, som ligger sør for Canariøyene utenfor kysten av Afrika. Like utenfor Senegal, sørvest for Marokko.

Aktiviteter
Øyene er ett paradis for surfere, og i år arrangerer de VM i vindsurfing. Her blåser det alltid og på øya Sal, har tidligere verdensmester, Josh Angulo, opprinnelig fra Hawaii, har slått seg til , for å starte surfebutikk, trene og komme i form til VM.

Til øya Sao Vicente kommer du med rutefly. Her ligger landets største by, Mindelo. Det gamle fengselet i byen er ett fint utsiktspunkt over byen som har 50.000 innbyggere. Ett besøk på markedet hvor de fleste av innbyggerne handler er ett must og her finner du ett fantastisk utvalg i frukt og sjømat..

Besøk også ett av de mange utestedene som har livemusikk hver dag hvor det stort sett går i tradisjonell musikk. Er du modig kan du bestille nasjonalretten Cachupa, som består av saltet svinehud som er kokt sammen med bønner og mais, og det lokale brennevinet "Grogg" som er en type rom

Den grønneste av øyene er Santo Antao, her kan du leie en guide med bil billig, og det trengs for å komme fram i det ulente terrenget.

Bla.a. følgende hoteller: Hotell Central, Hotel Sobrado, Hotell Pontão, Leiligheter Ponta Preta, Hotel da Luz, Leiligheter Porto Antigo, Clubhotel Riu Funaná og Blue Star Belorizonte.

Bestill charter

Tabanka ekstern nettside om Kapp Verde som holder høy kvalitet.

Vinterklær

Vinterdress Didriksons Reima
Dunjakke dame, herre, barn
Kåpe
Fleecejakker
Plus size jakker


*Storbyguide

*Eksotiske reisemål

*Nye sider

*Hotelleiere

  • Ta kontakt med arve@skudenes.com for spørsmål om linker og annonsering på byreise.no

*Linker

byreise.no annonsepolitikk